Bring verden ind i hjemmet

Er du også én af dem, der bliver træt og modløs bare ved tanken om at skulle i gang med at male dit hjem? Synes du også, det er totalt uoverskueligt at skulle i gang med malertape, afdækning, beskidt tøj, maling i håret og skæve kanter? Og synes du, det er top-ærgerligt evigt og altid at skulle tilbage med litervis af dyr maling, som du ikke når at få brugt op, inden det ikke længere er værd at bruge?

Frygt ej længere! Nicetapet.dk har løsning til lige netop dig, der er træt af malerbesværet, men som stadig sukker efter at puste nyt liv i din bolig, som du har haft alt, alt for lang tid til at lade dig irritere over i løbet af de sidste mange måneders isolation. 
Nicetapet.dk har specialiseret sig i at designe alverdens smukke, finurlige, dragende tapettyper, som med garanti vil give dig en følelse af, at du har fået et helt nyt hjem og et helt nyt liv i hjemmet.

Forvandl stuen til skov og badeværelset til bølger

Med få, simple tricks kan du forvandle dit hjem til et sandt mekka af sanselige oplevelser, som var du på eventyr, når du skulle bevæge dig på den ellers kedelige tur fra bryggers til bad.
Du kan forvandle din stue til en fortryllende skov med smukke, høje nåletræer og mosgrønt, fascinerende græs. Du kan transformere dit kedelige badeværelse til et mekka af bølger og turkisblåt vand, som befandt du dig på en tropeø langt fra gråvejr og coronakrise, og du kan omdanne børneværelserne til magiske skattekamre af farver og figurative mønstre, som med garanti vil give dig et par børneforældre på nakken, når deres børn beretter om, hvordan vennerne fra børnehaven – dine børn – bor i et ægte eventyr. 

Samtidig slipper du for det evige dilemma om, at du både ønsker vægfarve og billedvæg, men på ingen måde kan forestille dig, hvordan de to ønsker skal forenes. Med tapet får du farve og billeder i ét, som kan variereres i det uendelige, og du slipper altså for både maling og pensler, men også for hammer og søm.
En anden helt oplagt fordel er, at du slipper for at skulle male alle væggene hvide igen, når du fraflytter lejligheden og pludselig fortryder, at du overhovedet gik i krig med alle pangfarverne, som du fortrød kort efter. Tapetet skal bare pilles ned, og så er boligen så god som ny. Gå på opdagelse på https://www.nicetapet.dk. God fornøjelse!

Skriv en kommentar