Forny dit hjem med stuk, loftrosetter, vægpaneler og meget mere

Hvis du går rundt og har lyst til at forny dit hjem, kan du starte ved de mindre detaljer. Du behøver ikke at gå i gang med den store omgang med at skifte farven på væggene, slibe gulvene eller andre større projekter. Det kan være noget så simpelt som en stuk i loftet eller nye vægpaneler.

https://www.stukeksperten.dk finder du et stort udvalg af både stukke, stuk rosetter, loftrosetter, fodlister og vægpaneler. Du kan få meget forskellige stilarter, og der er helt sikkert noget, der passer til lige netop dit hjem.

Loftrosetter

Loftrosetter, eller stuk rosetter, er en meget enkel og let tilføjelse, der kan forny et rum. Stukke er over de sidste par år blevet enormt populære. De findes typisk naturligt i ældre boliger, og det er netop den mere rustikke retrostil, de fleste går efter, når de vælger at få en stuk.

De kan fås i mange forskellige variationer fra helt enkle til nogle med flotte mønstre. Der er en stuk til et hvert rum og en stuk til en hver smag.

Du kan vælge at få en loftroset som pynt for sig selv. Du kan også kombinere den med en lampe, eller måske supplere en allerede eksisterende lampe med en stuk roset, for at skabe nyt liv. En stuk kan være et flot supplement til en hvilken som helst lampe.

Vægpaneler

Vægpaneler kan virke som enkle paneler, du ikke rigtigt lægger mærke til i din dagligdag. Men faktisk kan vægpaneler være et opfriskende supplement til et rum. Du kan få vægpaneler i forskellige former, og det kan være med til at dekorere en ellers anonym væg, så der sker et helt nyt spil.

Vægpaneler kan i samspil med både stuk og fodlister være lige det, der forvandler et rum til en hyggelig hule. Det kan bringe en retrofølelse og ældre stil ind i et hvert rum, som mange i dag søger efter.

Fodlister

Fodlister kan virke lige så anonyme som vægpaneler, og fodlister er endda nede mod gulvet, hvor du normalt ikke har din opmærksomhed. Eller har du? Fodlister kan fås i mange meget forskellige variationer, størrelser og med forskellige mønstre.

Fodlister kan faktisk være med til at skabe fornyelse i et rum, hvor du ellers ikke kunne pege på, hvad du følte, at der manglede. Med den rigtige stuk, kan de to ting endda supplere hinanden helt perfekt, så du får følelsen af at sidde i en ældre og stilet herskabslejlighed.

Skriv en kommentar