Vælg en SEO specialist til at lave din SEO

I dag er konkurrencen på internettet så stor, at det ikke er nok at have en hjemmeside og så tro at det er nok, hvis man ønsker at få kunder ad den vej. Hvis du ønsker at nye mulige kunder skal søge og finde dig og din forretning på nettet, er det vigtigt at du markedsfører dig online. Det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan være aktiv på de sociale medier, have bannerreklamer, Google Ads reklamer og du kan lave SEO. Søgemaskine optimering.

Uanset om du vælger den ene eller anden måde at markedsføre dig online kan det anbefales at få råd og vejledning af en SEO specialist og andre der har erfaring og kendskab til online markedsføring, da markedsføring på nettet ikke er det samme som traditionel markedsføring.

Online markedsføring

Online markedsføring adskiller sig fra traditionel markedsføring ved at man ofte kigger på hvad det koster at få en ny kunde og hvad du tjener på den nye kunde. Så længe du tjener penge bør du bruge penge på online markedsføring. Traditionel markedsføring er mere budgetmæssigt. Vi sætter x antal kr. af til markedsføring og håber at vi få nye kunder og tjener penge via markedsføringen. Det er altså 2 meget forskellige måder at tænke markedsføring på. 

Online markedsføring herunder SEO er også meget statistik baseret hvor man hele tiden undersøger og tester de forskellige annoncer for at sikre at man har den optimale reklame som når ud til flest nye kunder.

Den vigtige SEO

SEO bør være dit udgangspunkt for al din online markedsføring. Det er en tidskrævende proces men med et protensielt stort afkast. Det er derfor et godt og vigtigt stykke arbejde, som ikke skal gøres med venstre hånd. Har du ikke tid eller lyst til at kaste dig over SEO, bør du ansætte en til arbejdet.

Hvis du har planer om at lave en ny hjemmeside, kan du med fordel få en SEO specialist med ind over allerede fra start. Dermed sikre du dig at den allerede fra start er optimeret. Hvis du allerede har en hjemmeside, kan du risikere at samtlige tekster skal omskrives og hele hjemmesidens opbygning skal laves om. Det vil i praksis betyde dyrt dobbeltarbejde.

Ved at sætte en SEO specialist sammen med din grafiske designer og programmør sikre du dig at din hjemmeside ikke alene er flot grafisk, fungere optimalt, men også bliver fundet af nye kunder.

 

 

 

Skriv en kommentar