Trænger du til at få løsnet op i musklerne? Se her!

Forestil dig dette: Du har langt om længe – som i VIRKELIG langt om længe – endelig taget dig sammen til at starte på den træning. Nyt år, nye begyndelser, nye mål… du ved, ikke? Du laver den klassiske fejl – fejlen over dem alle: Du går helt amok med træningen, løber en alt for lang tur, styrketræner, og dagen efter kan du bogstaveligt talt ikke komme ud af sengen, og du laver en aftale med dig selv om ALDRIG nogensinde at prøve kræfter med den forbandede træning igen.

Kan du genkende dette scenarie? Og sidder du måske lige nu og smågriner lidt flovt over dig selv? Bare rolig – du er på absolut ingen måde alene. Det er en helt klassisk træningsfejl som begynder, der bare ønsker at give den en over armen. 

Foam rolleren kommer dig til undsætning

Heldigvis er hjælpen ikke langt væk. Faktisk kan den være i din postkasse inden for et par dage, og så er der altså ingen undskyldninger for at springe den træning over.

Foam rolleren er klar til at hjælpe dig! Aner du (heller) ikke, hvad jeg taler om? Kommer du også med det samme til at tænke på en af de der fnugruller, som man bruger til at få genstridigt fnug af sit tøj? Bare rolig – det er du (heller) ikke alene om at tænke, men lad mig nu introducere dig til den ægte foam roller, som redder din træning og ikke mindst dine ømme muskler.

Den personlige træner Casper Hessellund beskriver selv foam rulleren således: En foamroller er perfekt til ømme muskler og bedre træning. Der bliver sat gang i blodcirkulatoinen, og det vil reducere ømheden i musklerne. Det er ikke kun efter en træning, men også inden din træning, at du med fordel kan anvende foam rolleren. Det vil være en god idé både at opvarme og øge dine musklers elasticitet.

Lad os være ærlige – det lyder ret godt, ikke? Ikke nok med at bruges til selve træningen, kan den også bruges før og efter træningen. Den kan lindre smerter og ømme og overbelastede muskelgrupper, og den kan hjælpe dig med at få strukket ordentligt ud efter en hård træning. Du kan simpelthen betragte den som en massør for dine muskler, og det lyder ærligt talt ikke helt dårligt, vel?

Find den foam roller, der passer DIG

Casper Hessellund står mere end klar til at hjælpe dig med at finde præcis den foam roller, der passer til dit behov. Hop ind på Foam roller og sig farvel til ømme muskler og goddag til effektiv og bæredygtig træning.

Læs også En guide til dig der skal købe en Foam Roller om Foam Roller hos phbooking.dk.

Skriv en kommentar