Om natten hviler din hud sig

Det er særligt vigtigt at have en god natcreme. Dette skyldes at, efter du har vasket din ansigt og puttet lidt serum og øjencreme på, så har dit ansigt brug for noget creme, som kan pleje og passe på huden i løbet af natten. Natten er det tidspunkt på døgnet, hvor din hud slapper af. Det er her din hud skal regenerere sig selv og fornyelsesprocessen kan bedst ske, hvis du giver dit ansigt de bedste forudsætninger for at kunne gøre dette. Afhængigt af hvad dit ansigt har brug for så findes der forskellige cremer, der gør forskellige ting.

Mest af alt handler det oftest om at fjerne rynker og give huden en masse fugt. Hvis du vil undersøge og se hvad der findes af forskellige natcremer, som du kan bruge til dit ansigt og din hals inden du går i seng, kan du kigge på dette link ansigtscreme til natten. Bapoon.dk har et stort udvalg af forskellige cremer, både til nat og dag og til håret.

Dyr i pris

Mange synes at natcremer er dyre. Det er de oftest også fordi de ofte er ret potente. De er lidt mere koncentrerede end dagcremer og derfor kan man sige, at de har lidt ’flere’ af de gode og dyre ingredienser i sig. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, men sådan er det ofte. Gå ind på linket og læs om de forskellige cremer.

Hvis du er helt på bar bund, kan du også starte med at få undersøgt hvilken slags hud du har, for at være sikker på, at du vælger den hudcreme, der passer bedst til dig. Man kan sige at alle cremer indeholder noget fugt, men spørgsmålet er om du skal have noget med meget eller med normal fugt i.

Du kan også bare prøve dig frem og se hvordan resultatet og effekten af cremerne er. Giv dog hver creme minimum 8 uger, så du har en reel chance for at opleve en forskel. Der er også nogle der er lidt mere ekstreme og som har flere cremer til om natten. Altså flere serummer og cremer, som de smører på ovenpå hinanden lag på lag. Om det virker eller ej, vides ikke. Men man sikrer sig da helt klart en masse fugt til huden og det er en af de vigtigste ting, når man taler hudpleje.

Du har fortjent lækre produkter til din hud, så gå ud og find noget, som du glæder dig til at smøre på og føl dig smuk som dagen er lang.

Skriv en kommentar