Vin-O.dk - Vin- og tapasbar i Køge

Hos Vin-O i køge driver de en Vin- og tapasbar og havde brug for en hjemmeside der så indbydende og professionel ud. Vi valgte derfor at lave alt på 2 sider. Alt undtagen menukortet er på forsiden hvor links i øverste menulinje blot scroller ned på siden til det punkt hvor man f.eks. kan reservere bord.
Menukortet derimod har fået sin helt egen side hvor vi har sat lækre billeder ind af hvad de kan servere.

(klik på billedet for at gå til Vin-O’s hjemmeside)

Cykel-mekanikeren.dk i Slangerup

Cykel-mekanikeren.dk er både en cykelforhandler og et cykelværksted. De ønskede en kombination af en hjemmeside med bookingsystem til afhentning og udbringning af cykler, samt en online webshop hvor de kunne sælge nye cykler og tilbehør. I samme omgang fik de lavet en animationsvideo vi har lagt ind på deres forside.

(klik på billedet for at gå til Cykel-mekanikerens hjemmeside)

Riott.dk - Webshop med tøj til mænd

Riott.dk er en større webshop med tøj til mænd i alle aldre. Behovet her, var at få lavet en webshop med så simpelt et look som muligt så det var så nemt for kunderne at handle som muligt.
Samtidig skulle der køres en fil ind med alle produkterne så siden var hurtigt oppe og køre, og der skulle installeres en livechat så der kunne kommunikeres med kunderne der besøgte hjemmesiden.

(klik på billedet for at gå til Riotts hjemmeside)

Rigtigehårprodukter.dk - Webshop med frisørprodukter (igangværende projekt)

Rigtigehårprodukter er en frisør der også ønskede at drive en webshop hvor produkterne i forretningen ligeledes kunne sælges til et større publikum. Vigtigheden i denne webshop var at det skulle være et simpelt design, men samtidig lækkert at se på.
Webshoppen er et igangværende projekt, så den er ikke helt færdig endnu.

(klik på billedet for at gå til Rigtigehårprodukters hjemmeside)

Fåtilbud.dk - Få 3 tilbud på revisor og bogholder

Fåtilbud.dk er en hjemmeside hvor du kan få 3 tilbud fra revisorer og bogholdere.
Der var brug for et forholdsvis simpelt design på deres forside, men inde bagved ligger al magien.
Der skulle nemlig bruges et admin dashboard hvorfra bogholderne og revisorerne kunne se og byde på opgaver og en masse så som afsending af e-mails med tilbud, skulle automatiseres. Samtidig skulle der laves en livechat som fungerede både til besøgende på forsiden, og til partnerne inde bagved. Alt i alt en ret kompleks side at lave, men resultatet er blevet meget fint.
(klik på billedet for at gå til Fåtilbuds hjemmeside)

Hasle-frisor.dk - Frisør salon i Aarhus

Hasle Frisør er en frisørsalon inde i Aarhus som ønskede et nyt og lækkert look til salonens hjemmeside.
Det skulle holdes meget simpelt så det stadig var overskueligt for kunderne at navigere rundt på siden og hurtigt at booke en tid.

(klik på billedet for at gå til Hasle-frisørs hjemmeside)